Prodajni program

BRUSILNICA FAMTEH

BRUSILNICA FAMTEH

Hitro , Udobno , Zanesljivo

Kategorija: Artikli vstopna, SpodajDesno, Brusilnica, AKCIJE


Brusilnica obratuje v Slovenj Gradcu, trenutno pa je opremljena z industrijskimi brusilnim stroji in orodjem za razprtje zob Wood-Mizer, ki omogočata enako kakovostno obdelavo tračnih listov kot v evropskem proizvodnem centru Wood-Mizer.

Brušenje poteka avtomatsko na industrijskem stroju BMS500 s pomočjo brusilnega koluta CNB, ki ima isti profil kot zobje tračnih listov Wood-Mizer, to pa zagotavlja natančno geometrijo žaginega lista. Poleg tega brusilni kolut CBN boljše rezultate dosega pri brušenju pri visokih hitrostih, kar še poveča učinkovitost. Na nadzorni plošči je prikazano število zob in variabilna hitrost brušenja. Ščetkalnik samodejno ostrga vsak tračni list.

Razprtje žaginega lista poteka na računalniško podprtem avtomatskem orodju za razprtje zob BMT500. Orodje diagnosticira vsak set zob in prilagodi pritisk, ki je potreben za ustrezno razprtje žaginega lista.

Wood-Mizer priporoča, da tračni list ponovno nabrusite, potem ko ste z njim razrezali 3-5 kubičnih metrov lesa. Iz tega razloga imate kot obdelovalec lesa zagotovo vedno na zalogi več tračnih listov. Ko zberete 10 tračnih listov, ki potrebujejo brušenje, jih prevzamemo na domu in jih peljemo v brusilnico v Slovenj Gradec. Običajno podjetje Famteh takoj poskrbi za naročila, kar pomeni, da bodo v enem ali dveh dneh tračni listi že pripravljeni za uporabo.

Gregor Piko
Brusilnica in Rezervni deli
T: + 386 (0) 31 339 888
E: piki.famteh@gmail.com

 

 

 

Pokličite brezplačno številko 080 72 76 in si naročite svoj prodajni katalog.